Drive-in testcentrum Tervuren
De drive-in werkt enkel op afspraak en mét activatiecode. Een afspraak maken kan enkel online.

Over MCH
Wie zijn wij?
Iets anders.
In de twee poliklinieken en laboratorium kunnen patiënten vlot terecht voor een raadpleging, onderzoek of laboanalyse.
Onze organisatie
Onze organisatie
Een gedreven team dat onze missie en ambitie naar voren brengt met hart en ziel.
Werken bij MCH
Ontdek onze vacatures of solliciteer spontaan. Waarom voor MCH kiezen? Ontdek dit in onze rubriek 'Medewerkers aan het woord".

Een overzicht van al onze specialisten per campus graag bij de hand?
Je kan ze hieronder snel en eenvoudig downloaden en printen.

MCH 21

Ja, als ouder kan je toegang krijgen tot het dossier van jouw kind. De werkwijze is verschillend afhankelijk van de leeftijd van jouw kind.

Lees hier hoe je toegang kan krijgen..


Er zijn verschillende manieren om toegang te krijgen tot jouw dossier.

Via de mynexuzhealth-website

Surf naar www.mynexuzhealthe.be en kies de manier waarop je je wenst aan te melden:

  • Met jouw mynexuzhealth-codekaart.
  • Via CSAM: met jouw elektronische identiteitskaart (eID), met itsme® (een app op jouw smartphone), of een unieke code gegenereerd door een mobiele applicatie.

Codekaart

De mynexuzhealth-codekaart is een kaartje met 24 codes die je in combinatie met een gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt om aan te melden. Als je de codekaart gebruikt om in te loggen, hoef je geen software meer te installeren op jouw computer.
Je kan de codekaart aanvragen via nexuzhealth.be.

Meer info over de codekaart

Via de mynexuzhealth-app

Jouw medisch dossier altijd en overal bij de hand? Installeer dan de app. Je vindt de mynexuzhealth-applicatie in de Google Play Store en de App Store.

Onderstaande video toont één van de mogelijkheden om toegang te krijgen tot jouw dossier.


Ja, maar alleen mits volmacht van de patiënt.

Lees hoe de patiënt jou toegang kan geven tot zijn dossier.


Als patiënt van een nexuzhealth-ziekenhuis heb je rechtstreeks toegang tot de medische verslagen en stukken uit jouw elektronisch patiëntendossier. Jouw dossier kan bepaalde medische termen of andere gegevens bevatten die voor jou niet duidelijk zijn of die vragen oproepen. De beschikbare informatie werd immers niet bewerkt en niet aangepast qua taalgebruik, inhoud of vorm. Bovendien worden verslagen niet alleen opgesteld op basis van elementen die vastgesteld worden tijdens het onderzoek, de raadpleging, de ingreep of het contact, maar ook op basis van informatie die al aanwezig is in jouw patiëntendossier.

Hebt je vragen of wens je meer informatie? Bespreek dit met jouw huisarts of behandelende arts tijdens een consultatie. Vragen over jouw dossier kunnen niet via telefoon of e-mail besproken worden. Informatie uit jouw elektronisch patiëntendossier is strikt persoonlijk en vertrouwelijk. Spring er voorzichtig mee om en deel geen informatie met derden die er geen recht op hebben.