Drive-in testcentrum Tervuren
De drive-in werkt enkel op afspraak en mét activatiecode. Een afspraak maken kan enkel online.

Marieke Spreuwers werkt al zeven jaar als laborante bij MCH.

Marieke Spreuwers: “Ik heb in mijn laatste jaar ‘Biomedische laboratorium technologie’ stage gelopen in het labo van MCH. Het was een superfijne ervaring en ik wist meteen dat ik hier wou werken. Toen ik hoorde dat er een functie vrijkwam, heb ik onmiddellijk gesolliciteerd. In februari heb ik mijn contract getekend en in augustus ging ik aan de slag in MCH. Ik kan zeggen dat ik mijn plaats hier wel gevonden heb.“

“Werken bij MCH bevalt me erg goed omwille van de toffe collega’s, het goede contact tussen de verschillende diensten en het labosecretariaat en uiteraard mijn boeiende functie. Mijn dagen zijn goed gevuld met afwisselende taken. In de meeste labo’s werk je op één afdeling, hier kreeg ik de opportuniteit om op twee afdelingen te werken. Dat zorgt voor een zeer gevarieerd takenpakket. De open sfeer en de goede samenwerking vind ik erg positief. Ik apprecieer ook enorm dat er rekening gehouden wordt met onze input. Er wordt gewerkt aan ieders betrokkenheid.”

EMA 3578

"Ik kan zeggen dat ik mijn plaats hier wel gevonden heb.“

Marieke Spreuwers

Stijn Willems kwam in 2015 bij MCH in dienst en werkt op de IT-afdeling.

Stijn Willems: “Ik voelde dat ik meer nood had aan een collegiale samenwerking en ging opzoek naar een functie waar technische kennis gecombineerd kon worden met het effectief vooruit helpen van anderen. Al snel had ik een goed gevoel tijdens de selectieprocedure en heb ik niet getwijfeld toen de job mij werd aangeboden.

De aangename sfeer maakt het werken in MCH geen dagelijkse sleur en maakt dat ik elke dag met een goed gevoel kom werken. Bij het uitoefenen van mijn functie is het belangrijk om de dagelijkse continuïteit in de werking te garanderen, maar we krijgen toch een zekere vrijheid om nieuwe dingen uit te proberen, met het oog op een algemene vooruitgang van onze IT.”

EMA6105

“De aangename sfeer maakt het werken in MCH geen dagelijkse sleur en maakt dat ik elke dag met een goed gevoel kom werken.”

Stijn Willems

Dr. Alix Naert werkt sinds 2014 als dermatologe in MCH.

Alix Naert: “het is fijn om in de polikliniek van MCH te werken omdat ik steeds kan rekenen op zeer bekwaam personeel. De samenwerking met de verpleging en het secretariaat verloopt zeer vlot wat het werken efficiënt en aangenaam maakt. Het personeel is vriendelijk, kordaat en correct waardoor ik kan spreken van een prima service.

Het voordeel van de centralisatie binnen de polikliniek is dat men de patiënt vlot kan doorverwijzen voor een bijkomend onderzoek of zo nodig naar een collega-specialist. De resultaten van aanvullende onderzoeken zijn snel gekend hetgeen de behandeling van de patiënt alleen maar ten goede komt. Voor de patiënten is de stap naar een polikliniek vaak gemakkelijker gezet dan naar een ziekenhuis.”

EMA6134

“Het voordeel van de centralisatie binnen de polikliniek is dat men de patiënt vlot kan doorverwijzen voor een bijkomend onderzoek of zo nodig naar een collega specialist.”

dokter Alix Naert